Belastingaangifte

Weet jij zeker dat je krijgt waar je recht op hebt? Het is belangrijk om genoeg tijd en aandacht vrij te maken voor het doen van je belastingaangifte. Dan weet je namelijk zeker dat je geen zaken over het hoofd ziet, of je dit nu alleen doet of met behulp van een boekhouder. Het zou zonde zijn als er bepaalde aftrekposten in je aangifte ontbreken en je daardoor geldbedragen misloopt.

Belastingaangifte - Aangifte belasting 123 Cijfers

Periodiek belastingaangifte doen

Elke ondernemer moet eens in de zoveel tijd belastingaangifte doen. Dit varieert van aangifte doen voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonheffingen. Waar jij als ondernemer precies belastingaangifte voor moet doen bepaalt de Belastingdienst. Dat hoor je op het moment dat je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel.

Aftrekposten, ken jij ze allemaal?

Tegenwoordig maken de meeste mensen gebruik van de vooraf ingevulde aangifte. Een aantal aftrekposten wordt hier ook bij meegenomen, maar let op, want de meeste aftrekposten moet je toch echt zelf aangeven en invullen. Geld weggeven doen ze niet zomaar bij de Belastingdienst. Om precies te weten waar jij recht op hebt doe je er goed aan hulp te vragen aan een professional.

Ben je bijvoorbeeld op de hoogte van de zelfstandigenaftrek, startersaftrek of de meewerkaftrek? Ook kun je de huur van je bedrijfsruimte aftrekken, bedrijfsmiddelen en verschillende transportkosten. En wat dacht je van de MKB-winstvrijstelling? Als je dit deels of allemaal niet weet, loop je behoorlijk wat geld mis. Laat je daarom assisteren bij je belastingaangifte!

Belastingaangifte - Omzetbelasting 123 Cijfers

Belastingaangifte - Inkomstenbelasting 123 Cijfers

Altijd actueel

Bij 123 Cijfers hebben we al jouw cijfers online en te allen tijde actueel. Het doen van belastingaangifte wordt daardoor een heel stuk eenvoudiger. Voor hulp bij je belastingaangifte of voor het uitbesteden van je gehele boekhouding kun je daarom het beste even contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Belastingaangifte - Vennootschapsbelasting 123 Cijfers